Startende ondernemingen

Een goed begin is het halve werk

Wanneer startende ondernemers struikelen, is dat vaak te wijten aan een gebrekkige voorbereiding. Het spreekwoord “een goed begin is het halve werk” is wellicht een cliché. Máár de praktijk leert, dat juist een goede voorbereiding de kans op succes vele malen groter maakt.

Ondernemen is een vak. Een vak, dat je niet leert vanuit de boeken. Vaak is het een proces van vallen en opstaan. Belangrijk is, dat ervaren mensen u bijstaan met raad en daad. Kemner & Partner b.v. heeft zulke ervaren mensen. In de eerste plaats zijn ze zelf ondernemer en in de tweede plaats zijn ze thuis op het gebied van administratie, financiële planning en nog veel meer.

Ook voor een startende ondernemer geldt, dat de adviseur de betrouwbare rechterhand is van de ondernemer! Kort en goed, een goede start begint bij een degelijke voorbereiding. Juist in dat traject kunnen wij een belangrijke steen bijdragen tot succes. Om alle voorbereidingsactiviteiten op een rij te zetten, heb je een dik boekwerk nodig. Wij hebben die kennis reeds in huis, en daar kunt u uw voordeel mee doen.

Onderaan deze pagina vindt u de belangrijke onderwerpen voor ondernemers, waar wij zeer belangrijke adviezen en ondersteuning kunnen geven.

Neem contact op en bel 035-5268959 of mailen naar info@aakemner.nl.